BSO Tarieven 2017

Ouderbijdrage voor onze BSO, Buiten School De Campus 2017

Voor Buiten School De Campus bieden wij verschillende pakketten aan.

BSO Jaarpakket:  52 weken opvang per jaar: met een uurprijs van € 6,79
In het jaarpakket zit voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang. Opvang voor roostervrije-, studie- en margedagen en andere momenten van schooluitval tijdens de 40 schoolweken van de basisscholen in Almere.

BSO Zomerpakket:  49 weken opvang per jaar: met een uurprijs van € 6,89
U kiest zelf welke drie weken van de zomervakantie u geen gebruik maakt van de opvang. (Conform de  zomervakantie die geldt voor het basisonderwijs in Almere).
U geeft deze vakantieweken door voor 1 juni.
In het zomerpakket zit voorschoolse-,  naschoolse- en vakantieopvang. Opvang voor roostervrije-, studie- en margedagen en andere momenten van schooluitval tijdens de 40 schoolweken van de basisscholen in Almere.

BSO Schoolpakket:  40 weken opvang per jaar: met een uurprijs van € 7,31
Uitsluitend in de schoolweken van de basisscholen in Almere gedurende 40 schoolweken per jaar. In het schoolpakket zit  voorschoolse-,  naschoolse opvang. Opvang voor roostervrije-, studie- en margedagen en andere momenten van schooluitval tijdens de 40 schoolweken van de basisscholen in Almere.

NSO Jaarpakket:  52 weken opvang per jaar: met een uurprijs van € 6,89
In het jaarpakket zit  naschoolse- en vakantieopvang. Opvang voor roostervrije-, studie- en margedagen en andere momenten van schooluitval tijdens de 40 schoolweken van de basisscholen in Almere.

NSO Zomerpakket:  49 weken opvang per jaar: met een uurprijs van € 6,99
U kiest zelf welke drie weken van de zomervakantie u geen gebruik maakt van de opvang.
(Conform de  zomervakantie die geldt voor het basisonderwijs in Almere).
U geeft deze vakantieweken door voor 1 juni.
In het zomerpakket zit naschoolse- en vakantieopvang. Opvang voor roostervrije-, studie- en margedagen en andere momenten van schooluitval tijdens de 40 schoolweken van de basisscholen in Almere.

NSO Schoolpakket:  40 weken opvang per jaar: met een uurprijs van € 7,41
Uitsluitend in de schoolweken van de basisscholen in Almere gedurende 40 schoolweken per jaar. In het schoolpakket zit naschoolse opvang. Opvang voor roostervrije-, studie- en margedagen en andere momenten van schooluitval tijdens de 40 schoolweken van de basisscholen in Almere.

Extra uren hebben een uurprijs van € 7,83

Wij maken graag een offerte op maat voor u.

U kunt onze BSO tarieven ook hier downloaden.