Melissa in training.

Melissa is hard aan het trainen voor de Clini Clownsrun in New York wereldwijd. Het gaat al heel goed met alle voorbereidingen. Op 18 juli loopt Melissa haar eerste halve marathon ( 21 km ). Het is in Almere dus kom haar aanmoedigen.

Hoi iedereen,

Leuk dat je een kijkje neemt! Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Melissa, 27 jaar oud, woon in Almere en vele kennen mij van De Campus, waar ik 5 dagen op de groep sta.  Dit is de naschoolse opvang die bij kinderopvang Pino hoort. Zoals jullie nu misschien al weten ga ik dit jaar op 5 November de New York Marathon lopen. Dit vergt natuurlijk de nodige voorbereiding en training. Ik houd jullie via de website en de Pino app op de hoogte hoe mijn trainingen verlopen.

Na wekenlang trainen was het dan eindelijk zover! Op zondag 18 juli ging ik mijn eerste halve marathon lopen. Alvast een goede training voor de hele marathon straks. Ik deed afgelopen zondag namelijk mee met de Almere City Run.. 21 km! Het was al voorspeld dat het heel warm zou worden.. dus ik was benieuwd wat mij te wachten stond. Ik had nog niet verder gelopen dan 15 km, dus dan kon ik die laatste kilometers ook wel.😉 Voor de start begon ik wel een beetje zenuwen te voelen.. meestal begin ik veel te snel met lopen als het start schot klinkt. Maar ik had me echt voorgenomen rustig te gaan lopen. Ik had er zo een zin in! Het was zo warm dat ik na nog niet eens een kilometer al dorst had. Elke 5 kilometer stond er een drinkpost. Gelukkig stond mijn moeder ook nog 2x langs de kant met drinken. Ik voelde me goed en het lopen ging ook goed. Ondanks de warmte had ik nergens last van. De kilometers vlogen voorbij. Bij de laatste 2000 meter werd je nog even lekker nat gespoten, dat was geen straf met dat weertje. De laatste meters duurde nog het langst van alles. Maar toen was de finish in zicht en dan krijg ik altijd weer nieuwe energie. Ik wil dan het liefst altijd nog even een laatste sprintje trekken. Ik ben uit eindelijk gefinisht in 2:16, waar ik blij mee ben voor een eerste halve marathon. Maar volgende keer ga ik die tijd natuurlijk verbeteren. 😉

 

This is Sliced Diazo Plone Theme